ENTRY

garažna vrata

Alutech garažna vrata

Alutech garažna vrata, vrhunska su garažna vrata sa garancijom od deset godina na panele i dvije godine na sve ostalo. Opruge su dizajnirane za minimalno 25.000 ciklusa, što znaèi, da, ako vrata otvarate èetiri puta dnevno, trajat æe minimalno 17 godina. Opruge dolaze sa tvornièkim osiguraèem od pucanja tako da je sprijeèeno padanje vrata u sluèaju pucanja opruge. Roleri po kojima vrata putuju po vodilici su u zatvorenim kugliènim ležajevima, tako da su vrata u radu gotovo neèujna.

Alutech paneli osim poliuretanske pjene kojom su punjeni, imaju i specijalni adhezivni premaz koji lim i poliuretansku pjenu spaja u jedinstvenu cjelinu.

breda sistemi industriali

je vodeći talijanski brand u području sekcijskih vrata. Inovativan sustav otvaranja koji nudi više iskoristivog prostora, veliku otpornost, jednostavnost korištenja i maksimalnu prilagodljivost. Tvrtka konstantno ulaže u proučavanje i istraživanje novih materijala i tehnologija, kako bi zadovoljila estetske, arhitektonske i praktične potrebe modernog života. Odabir Breda Sistemi Industrali znači uvijek odabrati najbolje: svi proizvodi podliježu specifičnim testovima za praćenje i osiguranje kvalitete i sigurnosti.

U paleti proizvoda tvrtke “Breda” nalaze se i sekcijska industrijska i garažna vrata, kao i utovarna tehnika.

Garažni program sekcijskih vrata odlikuje izuzetan dizajn i funkcionalnost.

Industrijska sekcijska vrata se rade s nekoliko različitih tipova vođenja, koja mogu zadovoljiti različite tipove ugradnje – od niskih i visokih industrijskih objekata pa do objekta različitih namjena poput skladišta, hladnjača, servisa za vozila, mljekare itd.